RT 9027 audio kaputelefon átalakító, telefon kimenettel ill. központra

RT 9027 audio kaputelefon átalakító, telefon kimenettel ill. központra

RT 9027 RT 9027 audio kaputelefon átalakító

 


TM telefon modul. + k270kültéri panelkamera nélkül +panasonic DECT telefon
bemenet 3 ér összeköttetés
Kimenete szabvány telefon vonal,

köthető közvetlen telefonra vagy központ analog bemenetre.

Használható önállóan is, telefonnal.

14 173 Ft + ÁFA (18 000 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Működési paraméterek:
- Hőmérséklet: -20 ~ +50 ° C
- Páratartalom: <85% 3.
- Méret 136 * 75 * 25mm


1.Táp forrás
2. Kültéri csatlakozó (RJ45)
3.Telefone bemeneti vonal csatlakozó (RJ11)
4.Telephone kimenet csatlakozó (RJ11)

Működés:
Ha az analóg telefon fővonal is rá van kötve, a telefonok felemelésével tud telefonálni. Ha a kültéri panelon csenget valaki akkor a Tm9027 modul kimenetén csengetés jelenik meg, és a rákötött telefonok csengenek, felemeléssel beszédállapotba kerül, a # megnyomásával tud ajtót nyitni. Ha a telefonvonalon beszél, és a kaputelefon csengetnek közben, akkor a készülék bekopog, hogy valaki keresi a kaputelefonról. Flash gombbal átkapcsolhat a másik beszélgetésbe, majd visszatérhet. Ez fordítva is igaz. Ha senki sem válaszol a hívásra, a rendszer visszatér a készenléti állapotba 25 másodperc múlva.
Programozás:
Nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a "0" gombot 3 másodpercig, amíg az egység ad egy hosszú sípolást. Engedje el a gombot, és írja be a 6 számjegyű rendszer jelszót (az alapértelmezett: "000000"), majd nyomja meg a "#" gombot. Ha a jelszó helyes, a kültéri egység ad egy hosszú sípolást. Belépett a programozásba. Hibás kód esetén, a készülék 3 rövid sípolást ad, a folyamatos helyett. Kilépéshez nyomja meg a "*" gombot.
Rendszer jelszó beállítása:
Miután belépett a programozásba, nyomja meg az "1" és a "#", vigye be az új 6 számjegyet, majd ismételje meg a jelszót, majd a "#" gombot. Ha ez sikeres, az egység ad egy hosszú sípolást. Ellenkező esetben a készülék 3 rövid sípolást.
Felhasználói jelszó beállítása:
Miután belépett a programozásba, nyomja meg a "2" és a "#", Vigye be az új 6 számjegyű felhasználói jelszót, és nyomja meg a "#" gombot majd ismételje meg. Ha ez sikeres, az egység ad egy hosszú sípolást. Ellenkező esetben a készülék 3 rövid sípolást segítségével jelezz. Ha szeretne több kódot, akkor csak ismételjük meg a műveletet. A készülék tárolni tud 10 kódot.
Felhasználói jelszavak törlése:
Miután belépett a programozásba, nyomja meg a "3 és" # " az összes felhasználói kódot törli.
Nyitási idő beállítása:
Miután belépett a programozásba, nyomja meg a "4" és a "#" Írd be a nyitási időt (1-9) , (az alapértelmezett nyitási idő 1 másodperc), majd nyomja meg a "#" gombot. Például, ha 5-öt ír be, a nyitás 5 másodperc lesz, minden egyes alkalommal.
A gyári beállítások visszaállítása:
Miután belépett a programozásba, nyomja meg az "5" és a "#" gombot, a készülék visszaáll a gyári alapértelmezett beállításokra. Az alapértelmezett beállítások: Rendszer jelszó: "000000" Nyitási idő 1 másodperc Nincs felhasználói jelszó.
Bekötési rajz:

Diagram:
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés